fbpx

Tuotantotyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme vakavaraiselle asiakkaalle Orimattilaan

tuotantotyöntekijää

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii henkilölle, joka nauttii 2-vuorotyöstä. Etsit itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa, johon saat kunnon perehdytyksen ja opastuksen. Olet valmis oppimaan uutta ja tarvittaessa löytyy paineensietokykyä. Olet kiva työkaveri ja työskentelet itseohjautuvasti.

Työt ovat tuotannon eri tehtävissä, joten toivomme, että työotteeltasi olet suunnitelmallinen, vastuullinen ja huolellinen. Työssä tarvitaan niin sorminäppäryyttä kuin käsityökoneiden käyttöä. Työ on fyysistä seisomatyötä, jota tehdään itsenäisesti että tiimissä.

Työssä pärjäät hyvällä asenteella ja motivaatiolla! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.  Tavoitteena on, että työntekijä työllistyy asiakkaalle vuokratyösuhteen (6 kk) jälkeen. 

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.