fbpx

Kokki

(haku päättynyt)

Meillä olisi mahtava työ tarjolla ravintola-alan ammattilaiselle, joka etsii pidempiaikaista tehtävää!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokkia lounasbuffet -ravintolaan Lahteen. Tehtävä on kokoaikainen, täysillä työtunneilla ja työajat 2-vuorossa arkisin klo 8-21 välillä ja viikonloppuisin klo 9-21. 

Mistä on kyse?

Tehtävässä vastaat lounaasta, salaattipöydästä ja arjen sujuvuudesta. Olet reipas ja ystävällinen työkaveri, jolle lounasajan hektisyys on tuttua. Viihdyt itsenäisessä työssä ja tuot tiimiin hyvän lisän iloisella asenteellasi. Sinulta löytyy hygieniapassi ja soveltuva koulutus.

Mikäli omaat hieman työkokemusta kokin tehtävistä, tulet varmasti pärjäämään mainiosti.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee työstä maksettavan vähimmäispalkan.  
  • Työyhteisön täyden tuen, kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit.
  • Työsuhde on alkuun 6kk määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tämän jälkeen asiakasyrityksemme ei kuitenkaan sinusta luovu. Jatkosopimus on vakituinen.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat edetä jatkohaastatteluun ravintolapäällikön kanssa.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.