fbpx

Kokki Kanavan Kruunuun

(haku päättynyt)

Sopisiko arkeesi loppuviikkopainotteinen osa-aikatyö ravintola-alalla? Etsimme kokkeja Kanavan Kruunuun marras-joulukuulle 2023!

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, jolle ruoanlaitto on lähellä sydäntä ja 2-vuorotyö sopii. Sunnuntaisin ravintola on suljettu. Olet mukava ja yhteistyökykyinen työkaveri reippaalla asenteella varustettuna eikä työn hektisyys hätkäytä. Toimit itseohjautuvasti, mutta uskallat kysyä apua tarpeen tullen. 

Sinun ei tarvitse omata rutkasti työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä pääset valmistamaan esimerkiksi burgereita ja pizzaa ravintolatyyliin.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Työyhteisön tuen, kattavan perehdytyksen ja parhaat työtoverit!
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat edetä jatkohaastatteluun Kanavan Kruunun yrittäjän kanssa.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.