fbpx

Elintarviketyöntekijä, Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1995 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana –  Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Haemme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Talmaan liha-alan tuotantoon (savustamo)
PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
 


Työtehtävä sisältää:

- monipuolisesti lihatuotteiden käsittelyä, viipalointia ja pakkaamista.

Töitä tehdään yhdessä muiden kanssa, joten ryhmätyötaidoista ja joustavuudesta on hyötyä.

Olet etsimämme tekijä, mikäli...

- sinulla on aito halu tehdä työsi hyvin ja tunnollisesti

- omaat hyvän fyysisen kunnon

- sinulla on hyvä suomen kielen taito

- osaat perustiedot tietokoneen käytöstä

- sinulta löytyy innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön

Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti, alkaen 12,37€/h. Aikaisempi kokemus liha-alalta on eduksi. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe. Työ on 2-vuorotyötä. Työvuorot alkavat porrastetusti klo 6-12. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalleTyöhön järjestetään perehdytys.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! :)

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Gabriela Levina, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, gabriela.levina@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyks