fbpx

Pakkaamotyöntekijä liha-alalle iltavuoroon (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja työ suomalaisen ruokatuotannon parissa? Haluatko työllistyä yritykseen, jossa ruoan laatu on kunnia-asia? 

Millainen työ on kyseessä?

Työnkuva pitää sisällään erilaisten lihatuotteiden pakkaamista. Työt alkaa Syyskuun lopussa ja kestää arviolta maaliskuuhun asti.

Kenelle työ sopii?

Sinulle, joka omaat reippaan ja työhön oikean asenteen, tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyvän suomen kielen taidon. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta. Riittää, että haluat tehdä töitä käsilläsi ja olet valmis käsittelemään lihatuotteita.

Teet iltavuoroa. Vuorosi alkaa klo 14:00 ja päättyy noin klo 22:00 ma-pe. Työt tehdään viileätilassa (n. 2-5 °C) ja tulet työskentelemään sika-, nauta- ja riistatuotteiden kanssa. 

Palkkaus tässä työssä on liha-alan TES:n mukainen eli alk. 11,78, aikaisemman kokemuksesi mukaan. 
Sinulla pitää olla hygieniapassi.

Sinulla tulisi olla oma ajoneuvo, koska työpaikalle pääsee vaikeasti julkisilla.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5103, oskari.lindeman@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.