fbpx

Kaivinkoneenkuljettajan perämies (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen kaivinkoneenkuljettajan perämiestä.

Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajan perämiestä, jolla on matkustuvalmius sillä työmaat sijaitsevat Keski-Suomessa. Työviikot ovat pääosin 4 työpäivää /viikko. Asiakkaalla on käytössä 1,5-17tn kaivinkoneita. Työt alkavat pian ja alkuun työskentelet Henkilöstöpalvelu Heimon kautta kuusi kuukautta, jonka jälkeen siirryt asiakkaan kirjoille.

Kenelle työ sopii?

Perämiehen tärkein tehtävä on toimia kaivinkoneenkuljettajan oikeana kätenä. Perämies työskentelee kaivinkoneenkuljettajan parina pitäen huolen mm. kaapeleiden ja viemäreiden kaivauksien syvyyksistä ja putkien/kaivojen asentamisesta.

Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kaivinkoneista. Eduksi katsotaan, jos hakijalla on aikaisempaa kokemusta pyöräalustalla ajettavista kaivinkoneista sekä C-kortti ja ammattipätevyys. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä jolla on asenne kunnossa.


Mitä tarjoamme?

  • Tehtävästä maksetaan Infra-alan TES mukaan palkka. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.
  • Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.
  • Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.