fbpx

Varastotyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme metallialan yritykseen varastotyöntekijää Tampereen Hervantaan


Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen. Lisäksi pääset työskentelemään kokoonpanossa ja tavaroiden pakkaajana. Tehtävässä pärjäät oma-aloitteisella ja reipaalla työskentelytavalla. Hallitset myös kiireen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40h/vko. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja saat kattavan perehdytyksen.

Toivomme hakijalta kokemusta työskentelystä metallialan yrityksessä, työntomastotrukin käytöstä, C-ajokorttia ja valmiutta vuorotyöhön (työ on päivävuoroa tällä hetkellä) sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen pikaisesti työpaikkailmoituksen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5105. 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.