fbpx

Ravintolatyöntekijöitä keikoille

(haku päättynyt)

Kaipaisitko työvuoroja ravintola-alalta aina kun kalenterisi antaa myöten? Hae meille keikkatyöntekijäksi ja takaamme extratunteja monipuolisissa tehtävissä!

Etsimme useita ravintola-alan ammattilaisia ja alasta kiinnostuneita tekijöitä talvisesonkiin 2023. Toivoisimme työntekijältä löytyvän palvelualttiutta, reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja ripeää oppimiskykyä uusissa työympäristöissä.

Takaamme sinulle monipuoliset työtehtävät, kattavan perehdytyksen ja iloiset työkaverit!

Mitä työ sisältää?

Tarjolla on erilaisia ravintola-alan työvuoroja. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kassamyyntiä, tarjoilua, anniskelua, astiahuoltoa ja asiakaspalvelua. Myös kokeille on käyttöä. Tilaisuuksia voi olla esimerkiksi urheilutapahtumat, häät ja merkkipäivät.

Mitä edellytämme työntekijöiltämme?

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Takaamme kuitenkin kattavan perehdytyksen. Meillä saa apua aina tarpeen tullen.

Mitkä ovat työajat ja missä työtä tehdään?

Vuoroja tarjoamme etukäteen ja ne ajoittuvat pääasiassa ilta- ja viikonloppupainoitteisesti. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Töitä tehdään pääasiassa Lahdessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mitä tarjoamme?

  • Palkka pääasiassa MaRaVa:n työehtosopimuksen mukaan. Osalla asiakkaistamme myös sopimuksen mukainen tuntipalkka onnistuu.
  • Työvuoroja joustavasti, saat kalenteriisi extratunteja aina kun sinulle sopii.

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan paikkaa mahdollisimman pian.

  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  
  • Hakuprosessin ensimmäinen vaihe on videohaastattelu.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8–16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.