fbpx

Jäteauton kuljettajia, Veikko Lehti Oy (Haku päättynyt)

Miltä kuulostaisi itsenäinen työ säännöllisillä työajoilla? Oli hakusessa sitten työtä lyhyelle ajanjaksolle tai pidemmäksi ajaksi, saatat olla etsimämme kiertotalouden arjen sankari!

Haemme asiakkaallemme Veikko Lehti Oy:lle JÄTEAUTON KULJETTAJIA Poriin määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Sinulta löytyy C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys, etkä pelkää laittaa itseäsi likoon. Hyvästä yleiskunnosta on hyötyä, sillä työ on fyysisesti vaativaa

Mistä on kyse?

Työssä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Voit olla jo kokenut konkari tai uusi alalla. Aikaisempi kokemus jätepakkarin ajosta katsotaan eduksi, mutta lupaamme tarjota sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään kiinni pääsemiseksi. Saat meiltä laadukkaat työvälineet ja huolehdimme työturvallisuudestasi. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen.

Minkälaisia kuljettajia haemme?

Olet asiakaspalveluhenkinen, toimit rehdisti ja vastuullisesti etkä hätkähdä hektisyydestä. Omaat hyvän peruskunnon ja joustavuutta tarvittaessa.

Edellytämme suomen kielen osaamista ja halua kehittää prosesseja sekä kehittyä työn lomassa.

Veikko Lehti Oy

Veikko Lehdellä työskentelemme rohkeudella, päättäväisyydellä ja työstämme ylpeinä. Tarjoamme monipuolisia ja ympäristön kannalta vastuullisia tehtäviä, joissa pääsee myös kehittämään toimintaamme. Tukenasi on Porin pisteen työnjohtaja sekä koko ammattitaitoinen henkilöstömme. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan paikkaa mahdollisimman pian.

  • Haastattelemme työnhakijoita jo hakuaikana. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8–16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.