fbpx

Huippumyyjiä (Haku päättynyt)

Yhdistyisikö unelmatyössäsi myynti ja erinomaisen asiakaskokemuksen luominen? Tule mukaan LuxBedsin timanttiseen myyntitiimiin!

Etsimme neljää huippumyyjää kokoaikatyöhön. Työ alkaa elokuun puolivälissä. Edellytämme ajokorttia (B).

Mistä on kyse?

Tässä työssä pääset myymään LuxBedsin ensiluokkaisia sänkyjä. Työnkuva on monipuolinen yhdistelmä tapaamisten sopimista, myyntiä, asiakaspalvelua ja myynnin kehittämistä.

Työtäsi tukee vahva brändimme ja huippujengi.

Minkälaisia huippumyyjiä haemme?

Huippujengi rakentuu tietysti vain huipputyypeistä. Me etsimme juuri niitä tulevia myyntitykkejä, joilta löytyy draivia ja aitoa intoa myyntityötä kohtaan.

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti vastaavalla työtaustalla, sillä koulutamme sinusta myynnin ammattilaisen. Positiivinen asenne on kaiken perusta.

Olet elementissäsi ihmisten parissa työskennellessäsi ja nautit erilaisista kohtaamisista. Haluat taata onnistuneen asiakaskokemuksen ja kehittyä alasi parhaaksi. Pidät kiinni sovitusta. Pääset myymään Premium-tuotteita ja hoidat asiakaspalvelutilanteet yhtä tyylikkäästi.

Mitkä ovat työajat ja missä työtä tehdään?

Työssä toteutetaan hybridimallia. Kaksi työpäivää viikossa voit operoida mistä päin Suomea tahansa tai työskennellä toimipisteellämme Lahden Renkomäessä. Kolme työpäivää viikosta menee eri puolella Suomea LuxBedsin liikkuvalla myyntipisteellä. Pääset vaikuttamaan työviikkojesi rakentumiseen yhdessä tiimin kanssa.

LuxBeds

 

LuxBeds on varma valinta, mikäli haluat panostaa nukkumisergonomiaan yhdistettynä tyylikkääseen designiin. Näissä korkeatasoisissa sängyissä käytetään vain kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat mukavuuden käyttäjälleen. Luvassa on siis takuuvarmaa palautumista. Tuotteillamme on myös laatutakuu.

Mitä tarjoamme?

  • Palkka muodostuu takuupalkasta ja provisiosta. Hyvä työntekijä ansaitsee alan parhaan palkan. Myyjämme tienaavat arvioidusti + 5000€/kk, palkkakattoa ei ole.
  • Tuotteet, jotka parantavat käyttäjänsä elämänlaatua merkittävästi. Tuotteisiin kuuluu markkinoiden parhaat sängyt, joita myymme yksinoikeudella.
  • Avaimet käteen myyntityöhön
  • Parhaat työkaverit ja ammattitaitoisen tiimin tuen

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan paikkaa mahdollisimman pian.

  • Haastattelemme työnhakijoita jo hakuaikana. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8–16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.