fbpx

Kokki/keittiöapulainen Rajamäelle (Haku päättynyt)

Kaipaisitko uutta työtä ravintola-alalla, jossa pääsisit yhdistämään asiakaspalvelun ja lounasruoan valmistuksen säännöllisillä työajoilla? Tässä voisi olla sinulle osuva paikka!

Etsimme nyt kokkia/keittiötyöntekijää Ra-Sa-Vil lounaskahvilaan Rajamäelle.

Mistä on kyse?

Etsimme keittiötyöntekijää monipuolisiin keittiön ja kahvilan apu- ja puhtaanapitotehtäviin. Työtehtäviin sisältyvät mm. salaattien ja ruokien tekoa, kassatyöskentelyä, tiskausta, puhtaanapitoa ja asiakaspalvelua suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan lounaskahvilatoimintaan ammattitaitoisen kokin kanssa. Työ on aluksi kuuden (6) kuukauden mittainen määräaikaisuus, josta on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Minkälaista tekijää etsimme?

Meidän riveihin sopisi reippaan oloinen, oma-aloitteinen ja iloinen henkilö, keneltä löytyy sujuva suomen kielen osaaminen ja hygieniapassi.

Aiempi asiakaspalvelukokemus on tässä tehtävässä eduksi, mutta voit myös olla urasi alkumetreillä. Positiivisella ja palvelualttiilla asenteella pääset jo pitkälle.

Mitkä ovat työajat ja missä työtä tehdään?

Työt sijoittuvat me-pe klo 7.00-15.00 välille päivästä riippuen. Päivittäinen työaika 7-8 h. Työpaikka sijaistee osoitteessa Yrityspuistontie 2, 05200 Rajamäki.

Ra-Sa-Vil Lounaskahvila 

Vuonna 2016 lounaskahvila RA-SA-VIL:in ensimmäinen paikka aukesi Rajamäkeen. Tammikuussa 2021 toiminta laajeni Lahteen Kujalan teollisuusalueelle. Päätuotteena on herkullinen kotilounas. 

Mitä tarjoamme?

  • Palkka MaRaVa:n työehtosopimuksen mukaan
  • Säännölliset työajat ja kattavan perehdytyksen tehtävään
  • Alkuun 6kk työsuhteen Heimolaisena ja tämän jälkeen mahdollisuuden vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille
  • Erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa alan työkokemustasi huippuporukassa

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan paikkaa mahdollisimman pian.

  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  
  • Hakuprosessin ensimmäinen vaihe on videohaastattelu.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi vastaa kysymyksiisi mielellään. Täytäthän hakemuksen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydytyttyä. 

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.