fbpx

Pakkaamotyöntekijä lihan savustamon tuotantoon (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana –  Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Haemme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Talmaan liha-alan tuotantoon (savustamo)
PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
 


Työtehtävä sisältää:

- monipuolisesti lihatuotteiden käsittelyä, viipalointia ja pakkaamista.

Töitä tehdään yhdessä muiden kanssa, joten ryhmätyötaidoista ja joustavuudesta on hyötyä.

Olet etsimämme tekijä, mikäli...

- sinulla on aito halu tehdä työsi hyvin ja tunnollisesti

- omaat hyvän fyysisen kunnon

- sinulla on hyvä suomen kielen taito

- osaat perustiedot tietokoneen käytöstä

- sinulta löytyy innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön

Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti, alkaen 12,37€/h. Aikaisempi kokemus liha-alalta on eduksi. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe. Työ on 2-vuorotyötä. Työvuorot alkavat porrastetusti klo 6-12. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalleTyöhön järjestetään perehdytys.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! :)

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Gabriela Levina, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, gabriela.levina@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyks