fbpx

LVI-asentaja, pk-seutu

(haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja osaavaa

LVI-ASENTAJAA  pääkaupunki-seudun kohteisiin.

Edellytämme hakijoilta vähintään parin vuoden kokemusta putkiasentajan töistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarvittavat pätevyyskortit tulee olla voimassa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksesi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja alkaa vuokratyösuhteena. Hyvälle tekijälle mahdollisuus työllistyä jatkossa yrityksen kirjoille.

Mitä tehtävä sisältää?

Teet itsenäisesti saneeraus- ja uudiskohteiden putkiurakointi- ja kalusteasennukset eri kohteissa pääkaupunkiseudulla.

Odotamme sinulta:

  • alan koulutusta sekä kokemusta alan työtehtävistä
  • kykyä itsenäiseen työntekoon 
  • reipasta asennetta ja motivaatiota 
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • valmiutta liikkua vaihtuvissa kohteissa


Jos ylläoleva kuvaus vastasi juuri sinua, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108.

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.