fbpx

Tiemerkintä harjoittelija, kesätyö (Haku päättynyt)

Oletko vielä kesätöitä vailla? Etsimme asiakkaallemme reipasta ja motivoitunutta

TIEMERKINTÄ-HARJOITTELIJAA 

Mihin työt ajoittuvat? 

Työ alkaa heti ja kestää elokuun loppuun asti. Työtä on mahdollista tehdä joko 5:nä päivänä viikossa tai 10 päivää ja 4 vapaata-jaksotuksella. Työalueenasi on koko Suomi, pääosin työ tehdään Helsinki-Seinäjoki-Oulu akselilla.

Mitä tehtävä sisältää?

Työtehtäviin kuuluu erilaiset teille tehtävät merkinnät, parkkipaikkamerkinnät sekä kuviomerkinnät.  Pääset työskentelemään vaihtuvassa ympäristössä hyvällä työporukalla, jossa hommat hoidetaan laadukkaasti. Aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita vaan aito kiinnostus oppia ja kehittyä tiemerkintä alan ammattilaiseksi riittää. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen.

Mitä toivoisimme sinulta?

Sinulla on CE-ajokortti, ammattipätevyys ja digipiirturi,  voimassa oleva työturvakortti sekä tieturva1 . Ennen kaikkea toivomme että omaat reipasta asennetta ja olet säänkestävä. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, matkustusvalmiutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. 

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa heti !

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.