fbpx

Jauhemaalari/tuotannontyöntekijä Helsinkiin (Haku päättynyt)

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla pysyy ruisku käsissä ja pidät monipuolisista työtehtävistä ?

Etsimme asiakasyrityksellemme Jumeva Oy:lle reipasta ja työhön sitoutunutta henkilöä

JAUHEMAALARIKSI Helsingin Tattarisuolle

Mitä työ pitää sisällään ?

Tehtäviisi kuuluvat jauhemaalaamon monenlaiset työt, kuten maalauksen esivalmistelut ja maalattavien metalliosien ripustus- ja poisotot, maalattujen kappaleiden pakkaaminen sekä automaattipesukoneen käyttö ja jauhemaalaus.l

Työskentelet osana maalaamon tiimiä ja teet yhteistyötä myös muiden tuotannon työntekijöiden kanssa. Aiemman trukin käyttökokemuksen laskemme eduksesi.  

Mitä odotamme sinulta ?

Ennenkaikkea odotamme sinulta kiinnostusta alaan ja halua sitoutua työhön pitkäksi aikaa. Aikaisempi kokemus jauhemaalarin työtehtävistä on eduksi, mutta pitkää jauhemaalarin työkokemusta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta.

Jotta pärjäät työssä odotamme myös hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta, oma-aloitteista työotetta ja  hyvää suomen kielen taitoa.

Työ on yksivuorotyötä ja suoritetaan klo 7-15 välisenä aikana. Työ alkaa määräaikaisuutena, tekevälle osaajalle mahdollisuus vakinaistua.

Jumeva Oy on vuonna 2016 perustettu, puhallusaineiden, -tarvikkeiden ja -laitteiden maahantuoja, kotipaikkanaan Hämeenlinna. Toiminta on laajentunut jauhemaalaukseen ja yritys on erikoistunut eritoten pitkien kappaleiden maalaukseen esim. alumiiniprofiilit, parvekekaiteet, pilarit ja putket. Maalaamo sijaitsee Helsingin Tattarisuolla. Lue lisää Jauhemaalaamo

Kiinnostuitko ? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, haastattelemme sopivia henkilöitä nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, arkisin klo 8 - 16 välillä numerosta 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.