fbpx

Kirvesmies (Haku päättynyt)

Ookko nää reipas ja oma-alotteinen tekijä, jolla on aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen töistä?

Ilmianna itsesi rohkeasti, kerro meille mitä osaat - me hoidamme loput.

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Etsimme KIRVESMIESTÄ asiakkaillemme Ouluun.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää turvallista työotetta sekä alan koulutuksen tai kokemusta kirvesmiehen työstä. Et pelkää fyysistä työtä ja sinulla on työtä pelkäämätön rehti asenne. Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemista ja katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme ovat erikokoisia rakennusalan yrityksiä Oulun alueella. Sinulla on mahdollisuus työllistyä eri pituisiin työsuhteisiin elämäntilanteestasi riippuen. -Sinä päätät! 

Tarjoamme sinulle (mm.):

•Aina vähintään TES:n mukaisen palkan, huomioiden osaamisen/kokemuksen

•Hienon mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin ja luoda uraasi

•Luotettavan ja ammattitaitoisen avun esim. työsuhdeasioihin

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hodetaan mutkattomasti ja nopeasti. Kun saamme tiedon juuri Sinusta, olemme sinuun yhteydessä ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan ura-ajatuksia eteenpäin. Me luotamme, että olet aidosti mukana, koska niin mekin olemme. 


Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Janne Nissinen | janne.nissinen@hpheimo.fi puh. 044 744 7033.

Heimo HR Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.