fbpx

Kokki Kanavan Kruunuun (Haku päättynyt)

Miltä kuulostaisi työskennellä kauniin Vääksyn kanavan varrella sijaitsevassa ravintola Kanavan Kruunussa herkullisen ruoan parissa? Etsimme kokkeja kesäkaudelle 2023!

Etsimme asiakasyrityksellemme Kanavan Kruunulle kokkeja kokoaikatyöhön tai osa-aikatyöhön kesäksi 2023. Työajat ajoittuvat ma-la välille. Töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, jolle ruoanlaitto on lähellä sydäntä ja 2-vuorotyö sopii. Olet mukava ja yhteistyökykyinen työkaveri reippaalla asenteella varustettuna eikä työn hektisyys hätkäytä. Toimit itseohjautuvasti, mutta uskallat kysyä apua tarpeen tullen. 

Muutamia poikkeuksia ja joustavuutta työaikoihin toivotaan erityisesti niiltä työpäiviltä, kun Kruunussa nautitaan livemusiikkia. 

Sinun ei tarvitse omata rutkasti työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä pääset valmistamaan esimerkiksi burgereita ja pizzaa ravintolatyyliin. Mikäli omaat hieman työkokemusta kokin tehtävistä, tulet varmasti pärjäämään mainiosti.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Upeat puitteet ja parhaat työkaverit. :)
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä, mikäli tarvetta on kesäkauden 2023 jälkeen!
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Työterveyspalvelut heti käyttöösi

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä videohaastatteluvaiheeseen.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.