fbpx

Lasiasentaja pk-seudulle, Lasitusliike Kivijärvi Oy (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskennellä asentajana monipuolisissa lasitusprojekteissa osana ammattilaisten tiimiä?

Etsimme korjaus- ja lasituspalveluun erikoistuneeseen asiakasyritykseemme Lasitusliike Kivijärvi Oy:lle
pääkaupunkiseudulle motivoitunutta

  • LASIASENTAJAA/RAKENNUSLASITTAJAA

Kenelle työ sopii?

Työnkuvasi muodostuu monipuolisesti erilaisista lasiasennus- ja korjaustöistä mm. perinteiset ikkuna ja oviprojektit sekä laajemmat monipuoliset projektiratkaisut. Vaihtuvat työkohteet ja erilaiset lasielementit tuovat sopivassa suhteessa työhösi monipuolisuutta ja haasteellisuutta. Tässä työssä pääset todella kehittymään !

Mitä toivoisimme sinulta?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta lasi- ja/tai ikkuna-asennuksista tai olet tehnyt korjausrakentamista sekä tunnet metallirakentamisen perusteet. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta tehtävään ja omatoimista vastuuntuntoista työasennetta sekä iloista, positiivista persoonaa. Sinulla on vähintään B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja ympärillesi mitä mahtavimman työyhteisön tuen. Palkkaus tehtävässä on kilpailukykyinen ja muodostuu pitkälti aikaisemman kokemuksesi perusteella. Työ alkaa 6 kuukautta kestävänä vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Lasitusliike Kivijärvi Oy

Lasitusliike Kivijärvi Oy on Vantaalla sijaitseva lasitusliike, jonka tehtävänä on ratkaista kaikki lasiin ja lasirakentamiseen liittyvät asiakkaiden haasteet. Liiketoiminta on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen;  Lasipartio -yksikkö vastaa pienemmistä lasitustöistä ja päivystää 24/7, Lasirakenteet -yksikkö vastaa suuremmista lasitustöistä; julkisivurakenteet, kattolasitus, alumiini-ikkunat ja -ovet, sisä- ja siirtolasiseinät sekä lasikatteet. Lue lisää https://www.lasitusliike.fi/

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on sopimuksen mukaan neuvoteltavissa kokemuksestasi riippuen. Alan TES määrittää kuitenkin minimipalkan.
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. 
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen tehtävään

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi 

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.