fbpx

Tarjoilijoita kesäsesongin keikkatöihin, Nurmijärvi (Haku päättynyt)

Etsitkö kesälle extra-työtä ? Pidätkö asiakaspalvelusta ja hallitset tarjoilun ?

Haemme asiakasyrityksemme pitopalvelutiimiin Nurmijärvelle

KEIKKATARJOILIJOITA

Millainen työ on kyseessä?

Tehtävässä pääset mukaan työskentelemään ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa etupäässä Nurmijärvellä ja lähialueilla. Kesä on erilaisten perhe- ja muiden juhlien aikaa, vastuullasi on juhlien tarjoilun sujuvuus. Työvuoroja on tarjolla etupäässä viikonloppuisin, ja ne painottuvat klo 14 - 24 väliseen aikaan. Voit itse valita sinulle sopivat vuorot.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii henkilölle, jolla on alan koulutus tai kokemusta juhlissa tarjoilemisesta. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinullla on voimassa oleva hygieniapassi ja mahdollisesti myös anniskeluluvat. Pidät työskentelystä pienessä tiimissä, jossa hommat hoituu joustavasti. 

Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan.


Lounas- ja tilausravintola MakuPata Oy

MakuPata juhlapalvelut sijaitsee Nurmijärvellä Ilvesvuoren teollisuusalueen läheisyydessä. Huolehdimme maittavien lounaiden tarjoamisesta sekä yrityksien kokous- ja virkistyspäivätarjoiluista. Juhlapalvelumme osaava henkilökunta hoitaa ruokien valmistamisen ja tarjoilun mutkattomasti myös erilaisiin perhejuhliin.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun. 

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Henkilöstöpalvelu Heimoon, Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8–16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.