fbpx

Varastonhoitaja (Haku päättynyt)

Hei sinä Varastoalan tekijä! Etsitkö uusia tuulia? Hae varastonhoitajan paikkaa!
Haemme varastonhoitajaa Bevenic Avatronille Helsinkiin.

Kenelle työ sopii?

Etsimme asiakkaallemme varastonhoitajaa, joka vastaa varaston ylläpidosta ja toimittaa komponentit työpisteille. Tähän työhön kuuluu myös tavaran vastaanotto, pakkaaminen, lähettäminen sekä tavaran noutaminen. Tehtävä sisältää varastotoiminnan ja -hallinnan kehittämistä ja mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miten varaston kanssa toimitaan.

Henkilö, joka sopii työhön on täsmällinen ja hänellä on ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Hakijalla on myös riittävät tietotekniset -taidot.

Koulutus ei tehtävään ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Hakija voi olla myös työssä oppinut, jolla on monipuolinen kokemus vastaavista tehtävistä. Hakijalta odotetaan suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti, ajokortti ja kyky ajaa trukkia tarvitaan.

Tehtävä on uusi ja työnkuvaa on mahdollista muokata henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Mitä tarjoamme?

  • Tässä työssä palkka määräytyy teknologiateollisuuden TES:n mukaan, sekä kokemuksestasi riippuen.
  • Päivätyö, liukuva työaika
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. 
  • Kunnon perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Millainen työpaikka Bevenic Avatron on?

Bevenic Avatron on vaativien automaatio- ja mekatroniikkalaitteiden sopimusvalmistaja. Helsingissä toimiva Avatron on osa suomalaista, kasvavaa Bevenic Group -konsernia, joka valmistaa asiakaskohtaisia tuotteita ja palveluita eri teollisuudenaloille ja jossa työskentelee yhteensä noin 160 työntekijää.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä räätälöityjen asiakasratkaisujen parissa, joustavat työajat ja mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn mukavassa porukassa! Välitämme työntekijöistämme myös tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun ja säännöllistä hierontaa. Odotamme, että istut meidän arvoihimme, joita ovat luottokumppani, vastuunkantaja ja osaaja.

Kiinnostuitko? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti.
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen rekrytointiprosessissa on videohaastatteluvaihe. Tämän jälkeen haastattelemme jatkoon päässeet henkilöt paikan päällä ennen lopullista valintapäätöstä.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. 

Kysyttävää ja lisätietoja?

Jos sinulle jäi kysyttävää ja haluat kuulla työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Oskari Lindeman vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Oskari tavoittaa puh. 044 777 5103 tai sähköpostitse osoitteesta oskari.lindeman@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.