fbpx

TIG-hitsaaja (Haku päättynyt)

Haemme asiakasyrityksellemme Nokialle TIG-HITSAAJAA.


Sinulle on tarjolla monipuolinen ja itsenäinen työ menestyvässä yrityksessä. Työskentelet valmistuspajassa, nykyaikaisessa työympäristössä osana huumorintajuista porukkaa. Asiakkaamme arvostaa suuresti aitoa kiinnostusta käsillä tekemiseen. Palkkaasi voit itse osaamisellasi vaikuttaa. Halutessasi pääset myös kotimaan asennuskeikoille, josta maksetaan verottomat päivärahat. 
 
Tehtäviisi kuuluu pääasiassa TIG-hitsaus mutta myös MIG-hitsaus sekä muut kokoonpano- ja asennustehtävät tarvittaessa.


Sinulta edellytetään hyvää kuvien lukutaitoa, aikaisempaa kokemusta TIG-hitsauksesta sekä voimassaolevia hitsausluokkia.

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heimopäällikkö Mikko Heino | mikko.heino@hpheimo.fi puh. 044 777 5105

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.