fbpx

Ravintolatyöntekijöitä Vantaalle (Haku päättynyt)

Haluatko työskennellä osana iloista ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa jokaisella tarjotaan mahdollisuus kehittää taitojaan ja päästä loistamaan ?

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelusta ja kulinaarisen maailman melskeistä innostuneita 

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, mm.

  • kokkeja
  • tarjoilijoita
  • salihenkilöitä
  • keittiöapulaisia

Vantaan viihtyisimpiin ravintoloihin. Sinulla on mahdollisuus työllistyä eri pituisiin työsuhteisiin elämäntilanteestasi riippuen.

Työtehtäväsi vaihtelevat toimenkuvastasi riippuen; ruuan valmistuksesta tarjoiluun, lounaslinjaston ylläpitoon, astiahuoltoon sekä muihin ravintolatyöntekijän tehtäviin.

Kenelle työ sopii?

Olet maanmainio työntekijä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta ravintola-alan työtehtävistä. Arvostamme myös sopivaa koulutuspohjaa. Viihdyt kiireisessä työympäristössä, pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis työskentelemään vaihtelevissa vuoroissa vaikkapa eri ravintoloissa. 
Tarvitset työssä hyvää suomenkieltä, erinomaisia yhteistyötaitoja, joustavuutta, nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin. 

Olethan tiimityöntekijä, joka hoitaa hommansa nopeasti ja itseohjautuvasti. Arvostamme myös voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia tai valmiutta sellaisten hankkimiseen. Palkkaus osaamisen ja sopimuksen mukaan.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Upeat puitteet ja mahtavan porukan. :)
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä, mikäli tarvetta on kesäkauden 2023 jälkeen!
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä videohaastatteluvaiheeseen. Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi.

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.