fbpx

Komposiittityöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Lahteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen työntekijää

Kenelle työ sopii?

Tuotantotyöntekijän tehtävä sopii loistavasti henkilölle, joka haluaa tehdä säännöllistä päivävuoroa komposiittien parissa. Ymmärrät oman työsi merkityksen kokonaisuuuden kannalta. Tehtävä sopii monipuolista työtä arvostavalle ja itseohjautuvalle, sorminäppärälle henkilölle, joka osaa mm. lukea kuvia, nikkaroida, laminoida, liimata ja maalata.


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos sinulla on puusepän koulutus tai osaaminen, tarkkuutta, teknistä hahmotuskykyä ja organisointitaitoa. Työ on alkuun 6 kuukauden vuokratyösuhde Heimon kautta, tämän jälkeen mahdollista siirtyä asiakkaan kirjoille. Työpaikka sijaitsee Lahden keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

    Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

    Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

    Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

    Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.