fbpx

Tuotantotöihin muoviteollisuuteen (Haku päättynyt)

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Lahteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen työntekijää

Kenelle työ sopii?

Tuotantotyöntekijän tehtävä sopii loistavasti tekniikkaa ymmärtävälle ja tekevälle ihmiselle, joka haluaa hoitaa muoviteollisuuden tuotantokoneita itsenäisesti. 


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos sinulla on osaamista muoviteollisuudesta, haluat tehdä 3-vuorotyötä ja hallitset myös trukilla ajon. Työ on alkuun 6 kuukauden vuokratyösuhde Heimon kautta, tämän jälkeen mahdollista siirtyä asiakkaan kirjoille. Työpaikka sijaitsee Lahden keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

    Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

    Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

    Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

    Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.