fbpx

Kokki (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely ravintoalssa? Nautitko sinä asiakaskohtaamisista ja haluat työllistyä perheyritykseen, jossa ruoan laatu on kunnia-asia? Hae kokin paikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Asiakasyrityksemme sijaitsee upeissa maisemissa. Julkinen liikenne ei ei ihan lähelle kuljeta joten auto olisi hyvä olla.
Työvuorot ajoittuvat maanantai ja sunnuntain välille ja tehtävässä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön.

Työssäsi valmistat mm. lounas-, pitopalvelu-, ja à la carte tyyppistä ruokaa. Pääset vaikuttamaan työnkuvaan, joka tarkentuu osaamisesi mukaan.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii henkilölle, jolla on alan koulutus ja kokemusta monipuolisista kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio siitä, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää toukokuun alusta ainakin syyskuun loppuun. Työsuhteen jatko on myös mahdollista syyskuun jälkeen.


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa jos sinua kiinnostaa työt upeassa työympäristössä ja ammattitaitoinen työyhteisö.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on MaRan TES:n mukainen eli alkaen 12,08 € / h riippuen sinun aikaisemmasta kokemuksesta.

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.