fbpx

Kaivinkoneenkuljettaja (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen kaivinkoneenkuljettajaa.

Kenelle työ sopii?

Sinulla olisi hyvä olla aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työstä sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työt sijoittuvat Päijät-Hämeen alueelle. Langat pysyvät käsissäsi ja sinulla on järjestelmällinen tapa toimia. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on "ei ole ongelmia, on vain haasteita" -tyyppinen asenne. 


Mitä tarjoamme?

  • Tehtävästä maksetaan viher- ja ympäristörakentamisen TES mukaan palkka. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.
  • Päivätyö, liukuva työaika. Sinulta edellytetään matkustusvalmiutta Päijät-Hämeessä
  • Perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti.
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen rekrytointiprosessissa on videohaastatteluvaihe. Tämän jälkeen haastattelemme jatkoon päässeet henkilöt paikan päällä ennen lopullista valintapäätöstä.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. 

Kysyttävää ja lisätietoja?

Jos sinulle jäi kysyttävää ja haluat kuulla työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Oskari Lindeman vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Oskari tavoittaa puh. 044 777 5103 tai sähköpostitse osoitteesta oskari.lindeman@hpheimo.fi .


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.