fbpx

Toimistoassistentti kesäksi (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Lahteen kesäloman sijaiseksi omatoimista toimistoassistenttia.

Kenelle työ sopii?

Toimistoassistenin kesälomantuuratus sopii loistavasti tarkalle ja tekevälle ihmiselle, joka haluaa hoitaa toimiston monipuoliset tehtävät aikataulussa ja pitää asiat järjestyksessä itsenäisesti. Kiire ja tiukat aikataulut sopivat työhön yhtälailla kuin rutiinitehtävät. Työ on määräaikainen alkaen juhannuksesta päättyen elokuun alkuun (töitä 5-6 viikkoa).


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos sinulla on sujuva englannin osaaminen ja sinua kiinnostaa kesätyöt vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä. Tehtäviin kuuluu mm. puhelinliikenteen hoitaminen, tavaraliikenteestä vastaaminen ja asiakaspalvelu. Työt ovat ma-pe, klo 8-16. 

    Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

    Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla.

    Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

    Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.