fbpx

Kotisiivooja (30-37,5h/vko) (Haku päättynyt)

Etsitkö vakituista työtä?  Arvostatko päivätyötä ja viikonloppuvapaita? Jos vastasit kyllä, tässä voisi olla sinulle tavallista parempi työpaikka kannustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Palkkaamme kokemusta omaavan kotisiivoojan Valkeakoskelle. Tarjoamme sinulle normaalin TESsin mukaisen palkan lisäksi mahdollisuuden kuukausittaiseen tulospalkkioon. 

MEISTÄ

Olemme kasvava kotimainen siivousalan perheyritys ja joukossamme työskentelee 20 siivoojaa. Teemme myös toimitila- ja porrassiivousta.  

 

TARJOAMME sinulle

Vakituisen työsuhteen

Turvallisen työpareittain tehtävän työn

Arkisin klo 6-16 sijoittuvan työajan (30-37.5h/vko)

Työvaatteet ja laadukkaat siivousvälineet

Kattavan perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön

TOIVOMME sinulta

Kokemusta kotisiivouksesta

B-ajokortin

Ahkeruutta ja hyvää fyysistä kuntoa

Hyvää suomen kielentaitoa

Halua sitoutua pitkäjänteisesti työhön

Palvelualttiutta ikäihmisiä kohtaan

Et ole allergikko (pöly ja koira)

Jätä hakemus työpaikkailmoituksen linkin kautta niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pian tai soita itsesi töihin. Lisätietoja antaa heimopäällikkö Mikko Heino mikko.heino@hpheimo.fi 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.