fbpx

Teline- ja kattoasentajia PK-seudulle (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko työskennellä luotettavassa ja kannustavassa työyhteisössä ? 

Haemme asiakkaallemme, Suomen johtavalle ränni-, katto- ja salaojaremonttien toteuttajalle, vakituiseen työhön
Teline- ja k
attoasentajia Keski-Uudellemaalle. 

Toivomme, että olet motivoitunut tekijä ja innokas oppimaan uutta. Työkalut pysyvät kädessäsi ja teet työt laadukkaasti alusta loppuun saakka. Alan kokemuksen katsomme hyödyksi, mutta ennen kaikkea asenne ja työmoraali ratkaisee. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi. 

Odotamme lisäksi :

  • hyvää fyysistä kuntoa
  • mahdollisuutta tehdä pitkää päivää tarvittaessa
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • et pelkää korkeita paikkoja

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista, olemme sinuun tyhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi