fbpx

Ravintola- ja Panimotyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyritykseemme ravintolatyöntekijää Orimattilaan kesäsesonkiin 2023.

Monipuolisesti ravintolan eri työtehtäviä kuten asiakaspalvelu, yleinen siisteyden ylläpito sekä ravintolan omassa panimossa avustavat työtehtävät

Edellytämme hakijalta vähintään 18-vuoden ikää. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet oikeasti hyvä tyyppi! Työajat ma-su ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä videohaastatteluvaiheeseen. Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Oskari Lindeman vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Oskari tavoittaa puh. 044 777 5103 tai sähköpostitse osoitteesta oskari.lindeman@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.