fbpx

Myynti- ja Markkinointikoordinaattori (Haku päättynyt)

Haluatko tehdä töitä myynnin ja markkinoinnin parissa? Pystytkö työstämään montaa työtehtävää samaan aikaan? Hae tätä työpaikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen organisointitaitoista markkinointi- ja myyntikoordinaattoriksi vanhempainloman sijaisuuteen.
Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaiset markkinoinnin sekä myynnin tukitoimet ja myyntitilaukset.

Kenelle työ sopii?

Markkinointi- ja myyntikoordinaattorin tehtävät sopivat loistavasti tarkalle ja tekevälle ihmiselle, joka haluaa pitää myyntiorganisaation monipuoliset tehtävät järjestyksessä ja aikataulussa sekä kehittää toimintaa. Kiire ja tiukat aikataulut sopivat työhön yhtälailla kuin rutiinitehtävät. Työ on itsenäistä, mutta myyntitiimin kanssa yhteistyötä. Työssä pääsee hyödyntämään kielitaitoa, suomi ja englanti työkielenä. Muusta kielitaidosta on etua.

Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos sinua kiinnostavat työt vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä ammattitaitoisessa työporukassa. Työnkuvaa hiotaan valitun henkilön vahvuuksien mukaan. Pääset tekemään monipuolisia myynnin tukitoimia ja kehittämään järjestelmiä sekä tapaa toimia.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla.

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.