fbpx

Kattotyöntekijä (Haku päättynyt)

Lp-Solar Oy on aurinkoenergiaratkaisujen asennukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio Suomessa. LP-Solar Oy asentaa ja suunnittelee aurinkovoimaloita, sähköautojen latausasemia sekä energiahallinnan automaatio- ja varastointiratkaisuja. Toiminta on alkanut vuonna 2014 ja tähän mennessä on tehty noin 1000 asennusta Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla.  Aurinkoenergia-ala on voimakkaassa kasvussa ja LP-Solar on kehittymässä kovaa vauhtia.  Tänä vuonna LP-Solar on yhdistynyt osaksi kansainvälistä 1KOMMA5 konsernia.  Rakettimaisesti kasvava saksalainen puhtaan energian konserni 1KOMMA5 tarjoaa konkreettisen mahdollisuuden hiilineutraaliin tulevaisuuteen. Tänä vuonna konsernin liikevaihdon odotetaan nousevan 600 miljoonaan euroon. 

Haemme KATTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. 

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisessä ympäristössä ja räjähdysmäisesti kasvavalla alalla? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden energiaratkaisuja? Pidätkö fyysisestä tekemisestä ja ulkoilmasta? 

Mikäli vastasit kyllä, tässä voisi olla sinulle vakituinen työpaikka! Pääset työskentelemään työparin kanssa aurinkopaneelien kattoasentajana vaihtelevissa kohteissa Turussa.   

TARJOAMME sinulle

* kilpailukykyisen ansiotason

* vakituisen työsuhteen

* mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla 

* nuorekkaan 10 hengen työyhteisön

* joustavat työolosuhteet

* korkealaatuiset työvälineet ja firman auton

* perehdytyksen tehtävään

ODOTAMME sinulta

* hyvää fyysistä kuntoa

* tehokasta työotetta

* sinulla ei ole korkeanpaikankammoa 

* aiempaa työkokemusta rakentamisesta (kokemus kattotyöskentelystä iso etu)

* tiimityöskentelytaitoja

* palveluhenkisyyttä

* oma-aloitteisuutta

* B-ajokorttia

Tässä työssä alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta sitäkin enemmän toivomme sinulta innokkuutta tehtävää kohtaan. Jokainen asennuskohde on uniikki, joten tässä työssä pääset vaihteleviin työympäristöihin, ja jokainen työpäivä on erilainen!

Jos haluat liittyä mukaan nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen, niin lähetäthän hakemuksesi liitteineen pikaisesti työpaikkailmoituksen linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heimolta heimopäällikkö Mikko Heino, puh 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.