fbpx

Liukulasien kasaaja (Haku päättynyt)

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys Orimattilassa. Yhtiön asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteita ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit.

Etsimme Kera Groupille Orimattilaan

Liukulasien kasaukseen työntekijää

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työotteeltasi olet suunnitelmallinen ja huolellinen.

Arvostamme hakijalta:

- oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta

- taitoa toimia itsenäisesti ja tiimissä

- sorminäppäryyttä

- kykyä fyysiseen työhön

- paineensietokykyä

Työ on liukulasien kasausta sekä muita tuotannon tehtäviä. Työssä pärjäät hyvällä asenteella ja motivaatiolla! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä on mahdollisuus työllistyä Kera Groupille, vuokratyösuhteen jälkeen. Työ on pääsääntöisesti päivävuoroa klo 7.00-15.30.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.