fbpx

Kunnossapitoasentaja (Haku päättynyt)

Etsimme kunnossapidon tiimiin Lahteen

Kunnossapitoasentajaa

Tehtäviisi kuuluvat teollisuuskoneiden/laitteiden mekaaninen huolto- ja korjaustoiminta, sähkötyöt sekä kiinteistön huoltotoimet.

Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työ vaatii järjestelmällisyyttä, kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja yhteistyökykyä sekä vahvaa ongelmanratkaisutaitoa. 

Työ on pääasiassa päivävuoroa yrityksen kahdella tehtaalla Lahdessa. Tosin työ vaatii myös pientä joustoa työaikojen suhteen. Tehtävä on aluksi määräaikainen Heimon kautta 6 kk, tämän jälkeen mahdollisuus siirtyä asiaskasyrityksen kirjoille. 

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.