fbpx

Varastotyöntekijä (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua itsenäinen työ Lahdessa? Tule meille töihin varastotyöntekijäksi!

Etsimme  asiakkaallemme varastotyöntekijää kokoaikaiseen päivätyöhön ma-pe. 

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, joka tykkäät työskennellä logistiikan parissa, varastotöissä. Tehtäviin kuuluvat teollisuuden varaston monipuoliset tehtävät mm. tuotteiden kerääminen, pakkaaminen ja lähettäminen sekä vastaanottaminen. Aikaisempi työkokemus trukilla ajamisesta ja varastotyötehtävistä on toivottavaa. Varastossa tehdään myös pienimuotoista tuotantotyötä. Jos sinulla on halu tehdä töitä monipuolisesti, niin tämä paikka voi olla sinun. Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Tosin oikea asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan ratkaisevat. 

Työ on aluksi Henkilöstöpalvelu Heimon kautta vuokratyösuhde, mutta siirtyminen asiakkaan kirjoille on mahdollista kuuden kuukauden vuokratyösuhteen jälkeen.


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.