fbpx

Työnjohtaja (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen vakituiseen kokoaikatyöhön työhön osallistuvaa työnjohtajaa. 

Toimit työnjohtotehtävissä työmaalla. Vastaat mm. työn suunnittelusta, työmaiden valmistelusta, materiaalien tilauksista sekä raportoinnista.

Kenelle työ sopii?

Sinulla olisi hyvä olla aikaisempaa kokemusta viher- tai maanrakentamisesta. Katsomme eduksi mikäli sinulla on viher- tai rakennusalan perustutkinto tai leikkivälineiden tarkastajakoulutus, mutta koulutus ei ole pakollinen. Aikaisempaa kokemusta olisi hyvä olla. Työt sijoittuvat Päijät-Hämeen alueelle. Langat pysyvät käsissäsi ja sinulla on järjestelmällinen tapa toimia. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on "ei ole ongelmia, on vain haasteita" -tyyppinen asenne.

Mitä tarjoamme?

  • Tehtävästä maksetaan viher- ja ympäristörakentamisen TES mukaan palkka. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.
  • Päivätyö, liukuva työaika. Sinulta edellytetään matkustusvalmiutta Päijät-Hämeessä
  • Perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Millainen työpaikka Pihasiistiksi on?

Luotettava ja vastuullinen viherrakentamisen kumppani Etelä-Suomessa. Pihasiistiksi viihtyisiä piha-alueita suunnittelusta toteutukseen ja tarjoamme palvelut ylläpitoon. Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden.

Pihasiistiksi tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan. Toimivassa työyhteisössä kunnioitamme toisiamme ja huolehdimme työturvallisuudesta. Huippu tiimissä työskentely on kivaa ja se näkyy työn jäljessä sekä asiakaspalautteissa.

Kiinnostuitko? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti.
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen rekrytointiprosessissa on videohaastatteluvaihe. Tämän jälkeen haastattelemme jatkoon päässeet henkilöt paikan päällä ennen lopullista valintapäätöstä.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. 

Kysyttävää ja lisätietoja?

Jos sinulle jäi kysyttävää ja haluat kuulla työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Oskari Lindeman vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Oskari tavoittaa puh. 044 777 5103 tai sähköpostitse osoitteesta oskari.lindeman@hpheimo.fi .


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.