fbpx

Kesäkokki Kellokoskelle (Haku päättynyt)

Miltä kuulostaisi työskennellä makasiinin tiiliseinien kätköissä Kellokoskella Tuusulassa ravintola Kinuskillan  herkullisen ruoan parissa? Etsimme kokkia kesäkaudelle 2023!

Etsimme asiakasyrityksellemme Kinuskillalle kokoaikatyöhön tai osa-aikatyöhön kesäksi 2023. Työajat ajoittuvat ma-su klo 8 - 17 välille. Kesäsesonki käynnistyy vappuna 2023 ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, jolle ruoanlaitto on lähellä sydäntä. Olet mukava ja yhteistyökykyinen työkaveri reippaalla asenteella varustettuna eikä työn ajoittainen hektisyyskään hätkäytä sinua. Toimit itseohjautuvasti, mutta uskallat kysyä apua tarpeen tullen. 

Edellytämme sinulta suomen kielen taitoa ja oikeaa asennetta työn tekoon. Voit olla aloitteleva tai jo rutinoitunut tekijä. Työssä pääset valmistamaan lounasta sekä lista-annoksia sekä tekemään tilaustöitä. Mikäli omaat hieman työkokemusta kokin tehtävistä, tulet varmasti pärjäämään mainiosti.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Upeat puitteet ja mahtavan porukan. :)
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä, mikäli tarvetta on kesäkauden 2023 jälkeen!
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Työterveyspalvelut heti käyttöösi

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä videohaastatteluvaiheeseen.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle 11.4. alkaen ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.