fbpx

Vaihtolava-autonkuljettaja Eerola yhtiöt, Espoo (Haku päättynyt)

Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Yritys toimii 23 palvelukeskuksesta käsin koko Suomen alueella ja tehtävänä on luoda viihtyisyyttä koteihin ja työpaikoille pitämällä vesi- ja viemärijärjestelmät toiminnassa. Työ perustuu vahvaan laatuajatteluun, joustaviin työmenetelmiin sekä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. 

Etsimme asiakkaallemme Eerola-Yhtiöt Oy:lle Espoon toimipisteeseen
pääkaupunkiseudun ajoihin ammattitaitoista 

VAIHTOLAVA KULJETTAJAA  

Edellytämme hakijalta:

- voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä

- C-ajokorttia

- hyvää suomen kielen taitoa 

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- rehtiä ja reipasta asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, työturvallisuuskortti plussaa. Työtehtävään tullaan antamaan kattava perehdytys. 

Tarjoamme hakijalle:

- kilpailukykyisen palkkauksen suhteutettuna ammattitaitoon

- asianmukaiset työvarusteet 

- mukavan ja reilun työyhteisön 


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa 6 kk:n vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työllistyt yrityksen kirjoille.

Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi   

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.