fbpx

CNC-Koneistaja (Haku päättynyt)


Kiinnostaako sinua työskennellä metallialan yrityksessä? Haluatko työllistyä perinteikkääseen metallipajaan, jossa työn laatu on kunnia-asia?

Millainen työ on kyseessä?
Asiakasyrityksemme etsii pitkäaikaista CNC-/Manuaalisorvaajaa heidän tiimiinsä. Asiakasyritys suunnittelee, valmistaa ja huoltaa koneita sekä erilaisia laitteita eri käyttötarkoituksiin. Töitä tehdään yhdessä vuorossa ja asiakas perehdyttää uudet työntekijät huolellisesti uuteen työhön.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sellaiselle henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta Fanuc-ohjelmoinnista ja/tai manuaalisorvauksesta. Ihanne tilanne olisi, että sinulla olisi hallussa sekä cnc- että manuaalisorvi. Suomenkielen taito ja työturvallisuuskortti tarvitaan.


Miksi kannattaa hakea?

Asiakasyrityksemme on alueellaan hyvin perinteikäs konepaja, missä on hyvä työilmapiiri ja monipuolinen konekanta. Työllistyt ensin Henkilöstöpalvelu Heimon kautta kuusi kuukautta, jonka järkeen siirryt asiakkaan kirjoille.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on teknologiateollisuuden TES:n mukainen riippuen tottakai sinun aikaisemmasta kokemuksesta ja osaamisesta. 

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.