fbpx

Hautaustoimistovirkailija (Haku päättynyt)

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan 40 vuoden ajan ollen mukana ihmisen elämänkaaren aikana iloissa ja suruissa. Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palkittu Sipoon Vuoden 2022 Yrittäjänä.

Kiinnostaako Sinua mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä ja ainutlaatuisella perehdytyksellä? Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Oy:lle

Sipoon Hautauspalvelu P.Borg & Co - KauppakamariVerkosto

Hautaustoimistovirkailijaa


vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, myynti ja yleiset toimistotehtävät (esim. laskutus). Pidät huolta toimistojen viihtyvyydestä ja toimivuudesta reippaalla otteella. Työtehtävässä saat mahdollisuuden myös kukkien sidontatyöhön. Kokemus kukkasidonnasta  katsotaan eduksi, ei välttämättömyys.

Työpisteesi sijaitsevat Sipoossa ja Porvoossa. Työskentelet kummassakin toimipisteessä erikseen sovitun aikataulun mukaisesti. Työsi on jonkin verran liikkuvaa ja saat mahdollisuuden työpäiväsi aikana liikkua esim. hautakivien kuvaamistyössä ja kukkien toimittamisessa asiakkaille. Oma auto katsotaan eduksi.

Olet itsenäinen tekijä ja ammattitaitosi näkyy myös asiakkaiden herkkienkin elämäntilanteiden ammattimaisena hoitamisena. Olet joustava, luotettava ja korrekti. Sinulta luonnistuu yhteistyö erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja löydät sujuvasti ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Menestyksen avaimet:

- sujuva (suullinen ja kirjallinen) suomen- ja ruotsinkielen taito. Kielitaito on ehdoton edellytys.

- oma-aloitteisuus

- asiakaspalveluhenkisyys

- ajan tasalla olevat tietotekniset taidot

- valmius liikkua kahden eri toimipisteen välillä (Porvoo ja Sipoo)

- B-ajokortti

Alkupalkka on 1800€ - 2000€/kk, sopimuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.