fbpx

Kesätyöntekijät tuotantoon (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Padasjoelle

kesätyöntekijöitä tuotantoon

Metallialan yritys etsii alan opiskelijoita kesätyöntekijöiksi tuotannon eri vaiheisiin. Töitä on mm. alkujalostuksessa, pintakäsittelyssä, maalauksessa ja hitsauksessa. Töiden aloitusajankohta joustavasti huhti-toukokuussa ja lopetus elo-syyskuussa. Tärkeää on löytää työntekijät, joka sitoutuvat yritykseen kesäksi.

Riittää, että sinulla on hyvät metallipuolen pohjatiedot ja vahva motivaatio oppia uutta sekä kyky omaksua uutta. Tarvittaessa tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään.

Työ on pääosin päivätyötä, mutta kesällä voi olla tarvetta tehdä töitä myös tarvittaessa kahdessa vuorossa. Työpaikalle on Lahdesta mahdollisuus päästä kulkemaan kimppakyydillä, muutoin töihin kulkeminen onnistuu omalla autolla. Tehdas on kiinni kaksi viikkoa kesällä, vkot 28-29, jolloin kaikki ovat lomalla.

      Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.