fbpx

Kausimyyjä (Haku päättynyt)

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys Orimattilassa. Yhtiön asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteita ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit.

Haemma Kera Groupille Orimattilaan 

KAUSIMYYJÄÄ

terassituotteiden myyntiin ja asiakaspalveluun.


Kausimyyjän työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat sesongin yli syys-lokakuun loppuun.

Kausimyyjän pääasiallinen työtehtävä on vastata asiakkailta tuleviin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin ja kirjata tilauksia järjestelmään. Edellytämme reipasta ja palveluhenkistä asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Aiempi kokemus myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä ja rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi. Työhön annetaan hyvä perehdytys ja tuki.

 Tehtävässä pärjäät hyvällä asenteella ja motivaatiolla! Työ on päivätyötä ma-pe klo 8-16.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.