fbpx

Koneenkuljettaja, Kuusakoski Oy, Oulu (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta. 

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia työkokemusta kiertotalouden parissa. Etsimme konekuskia monipuoliseen työtehtävään Oulun Kuusakoskelle. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa erilaisten työkoneiden käyttö. Tehtävä edellyttää työkoneiden ajotaitoa ja erityisesti kaivinkone osaaminen on tehtävässä välttämätötöntä. Työnkuvaan sisältyy myös muuta lajittelutyötä ja hitsipillillä työskentelyä, mikäli se on hallussa tai sinulla on halua oppia. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä.

Työsuhde on alkaa toukokuussa ja jatkuu elokuun loppuun saakka kokoaikaisena. 

Tarjoamme sinulle (mm.):

Palkkauksen osaamisen/kokemuksen mukaan

•Aitiopaikan teolliseen toimintaympäristöön

•Luotettavan ja ammattitaitoisen avun esim. työsuhdeasioihin

•Hienon mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa 

•Ammattimaisen perehdytyksen

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. 

Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Janne Nissinen | janne.nissinen@hpheimo.fi puh. 044 744 7033.

Heimo HR Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.