fbpx

Konepuuseppä (Haku päättynyt)

Etsinnässä osaavaa konepuuseppää!

Etsimme asiakasyrityksellemme konepuuseppää 1-vuorotöihin, puuteollisuuden levyteollisuuteen. 

Kenelle työt sopivat?

Olet tekevä, osaava ja työhön tarttuva konepuuseppä, joka työskentelee mm. prässäys- ja hiomalinjalla sekä palottelusahalla. Työ on kokopäivätyötä, 2-vuorossa. Työpaikka sijaitsee sellaisessa paikassa, ettei sinne pääse julkisilla kulkuvälineillä.

Puusepänteollisuuden koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta työtehtäviin annetaan tarvittaessa myös kunnon perehdytys. Toivomme, että olet motivoitunut oppimaan. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta ja tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille, jos tilauskirjat pysyvät täysinä.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marjan tavoittaa puh. 044 777 5102 tai sähköpostitse osoitteesta marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.