fbpx

Elintarviketyöntekijä, Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

logo Tamminen.jpg.png

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja työ suomalaisen ruokatuotannon parissa? Haluatko työllistyä perinteikkääseen perheyritykseen, jossa ruoan laatu on kunnia-asia?

Etsimme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Espooseen lihatuotteiden leikkaajaa ja pakkaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millainen työ on kyseessä?

Monipuoliset työtehtävät sisältävät sian, naudan ja lampaan käsittelyä, pihvien leikkaamista ja pakkaamista.
 

Kenelle työ sopii?

Sinulle, joka omaat reippaan ja työhön oikean asenteen, tarkkuutta, huolellisuutta sekä suomen kielen taidon. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, mutta aikaisempi kokemus tai elintarvikealan koulutus katsotaan eduksi.

Riittää, että haluat tehdä töitä käsilläsi ja olet valmis käsittelemään lihatuotteita. 18 vuoden ikä ja hyvä fyysinen kunto ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 06:00-17:00 välille. Työt tehdään viileätilassa (n. 2-5 °C) ja tulet työskentelemään sika-, nauta- ja lammastuotteiden kanssa. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle.

Palkkaus tässä työssä on liha-alan TES:n mukainen eli 11,42–14,41 €/h, aikaisemman kokemuksesi mukaan. 

Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sinut perehdytetään ja koulutetaan työhön.

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana – Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Tarjoamme sinulle haasteita, mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin sekä mahdollisuuden ostaa lihatuotteita henkilökunta hinnoin.

Työt voi aloittaa heti / sopimuksen mukaan ja valinta tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! :)

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5104, mia.aromaa@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.