fbpx

C-kortillinen suurtehoimuroija, pk-seutu (Haku päättynyt)

Haluatko olla osana rentoa ja energistä työyhteisöä ? Pidät fyysisestä työstä ja vaihtuvista työkohteista ?

Hyvä, saatat olla etsimämme henkilö

SUURTEHOIMUROINNIN  työtehtäviin

asiakasyritykseemme Uudellemaalle.

Millainen työ on kyseessä ?

Vastuullasi on rakennustyökohteissa poistaa erilaisia irtoaineita. Imettäviä materiaaleja ovat mm. sahanpurut, muha, puhallusvillat , sora, tiiliskivet yms.materiaali mikä mahtuu 152mm letkusta läpi. Teet työtä pääosin työparin kanssa ja työhön kuuluu myös kalustoajoa. Työkohteet sijaitsevat pääosin Uudenmaan alueella.

Millainen henkilö soveltuu tehtävään ?

Etsimme tehtävään oma-aloitteista ja reipasta henkilöä. Olet hyvässä hyvässä fyysisessä kunnossa, etkä pelkää raskaampaa työtä. Sinulla on oikeanlainen asenne työn tekoon ja hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit myös kohtalaisesti englannin kielellä.

Aikaisempi kokemus rakennusalalta ja/tai alan koulutus on iso etu tehtävässä. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa C-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia. E-ajokortti plussaa. 

Mitä tarjoamme sinulle ?

Saat työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan, auttavaisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, jonka jälkeen pätevillä kavereilla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat huhtikuussa. Palkkaus tehtävässä aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista, olemme sinuun tyhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.