fbpx

Reskontranhoitaja (Haku päättynyt)

Oletko jo kokemusta omaava taloushallinnon taitaja ? Kenties SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjä jo entuudestaan ?

Saatat silloin olla etsimämme

Reskontranhoitaja asiakasyrityksellemme Vantaalle.


Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa ostoreskontran tehtävistä; laskujen kirjaamisesta ja hyväksymismenettelyn valvomisesta ja maksatuksesta sekä toimittajatietojen ylläpitämisestä. Pääset toisinaan auttamaan asiakaspalveluamme myös asiakaspuheluiden hoitamisessa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavasta työtehtävästä ja sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus. Hahmotat ja ymmärrät kirjanpidon kokonaisuuden ja osaat itsenäisesti hoitaa omaa tehtäväkenttääsi. Käytössä on Palette-ostolaskujärjestelmä, jonka osaaminen luetaan eduksesi. Toivomme sinulta myös aiempaa tietotaitoa ja kokemusta SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä. Yhteistyökyvykkyys ja hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimessa.

Työskentelet pääosin asiakkaan toimitiloissa Vantaalla arkipäivisin toimistoaikoina, mutta kattavan perehdytysjakson jälkeen hybridimalli on mahdollista. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde ja kestää kesän yli syyskuun alkuun asti. Toivomme, että voit aloittaa työn nopealla aikataululla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään toimittamalla hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen sekä  palkkatoiveesi.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, 
mari.heino@hpheimo.fi puh. 044 777 5108.