fbpx

Toimistoassistentti (Haku päättynyt)

Suomalaisen öljy-yhtiö SEO:n juuret juontavat vuoteen 1978. Tänä päivänä SEO näkyy valtakunnallisesti yli 230 kauppiaslähtöisesti toimivalla polttoaineasemallaan. Tankkaamalla huoltoasemaverkosto SEO:lla tuet kotimaista yrittäjyyttä.

 

Etsimme asiakkaallemme TOIMISTOASSISTENTTIA kesäkaudeksi 2023. Työt alkavat 2.5.2023 ja alustavasti töitä on tarjolla ainakin 1.9.2023 saakka. Työajat arkisin klo 8:00-16:00 toimistolla.

Toimisto sijaitsee Lahdessa osoitteessa Viipurintie 11.

Tässä tehtävässä pääset toimimaan asiakaspalvelussa ja taloushallinnon tukena. Asiakaskuntamme koostuu kuluttajista ja yrityksistä. Pääset suorittamaan asiakaspalvelutehtäviä eri asiakasryhmien kanssa. Vastaanotat tilauksia ja hoidat taloushallinnon avustavia tehtäviä. Tämän lisäksi työ sisältää asiakastietojen hallintaa.

Etsimämme tekijä on:

Ulospäinsuuntautunut ja töihin oma-aloitteisesti tarttuva. Työskentelet tarkasti ja kykenet hallitsemaan monialaisen tehtäväkentän aikatauluista tinkimättä. Varmistat asiakaspalvelun sujuvuuden ja pidät asiakaslähtöisestä työstä. Sinusta välittyy positiivinen asenne ja kehittymisenhalu.

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä ja liiketalouden tehtävistä sekä tiimityöstä.
  • Kaupallisen koulutustaustan

Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä. Saat tehtävään perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tehtävästä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu toteutetaan videohaastattelun muodossa.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .