fbpx

Kirjanpitäjä V&S Tilitoimistoon (Haku päättynyt)

Nautitko työstä numeroiden parissa ? Sujuuko Procountor-ohjelman käyttö kuin tanssi ?
Hienoa, saatat olla etsimämme 

KIRJANPITÄJÄ

V&S Tilitoimisto Oy:n Vantaan toimistoon.

Mitä työ pitää sisällään ?

Työtehtäväsi painottuvat taloushallinnon ja kirjanpidon monipuolisiin tehtäviin. Hoidat omia asiakkuuksia huolehtien reskontrat, palkat ja verottajalle tehtävät ilmoitukset, avustat myös tilinpäätöksissä. Työaikasi ajoittuu arkisin klo 7-17 välille.

Mitä odotamme sinulta ?

Sinulla on sopiva koulutustausta; taloushallinnon merkonomi tai tradenomi. Olet hankkinut jo jonkin verran työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja opetamme sinua lisää. It-taitosi ovat hyvät ja taidat Procountor-ohjelman käytön. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja järjestelmällinen ja halukas kehittämään omaa osaamistasi.
Pärjäät työyhteisössämme avoimella, sosiaalisella luonteella ja hyvällä suomen kielellä. Eduksesi laskemme tilinpäätöstaidot sekä englannin kielen taidon.


V&S Tilitoimisto Oy

V&S Tilitoimisto Oy on vuonna 2015 perustettu nuori ja innovatiivinen täyden palvelun tilitoimisto. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille mahdollisimman kattava tukiverkosto taloushallinnon eri tehtäviin. Haluamme asiakkaidemme voivan keskittyä heidän oman yrityksensä ydinliiketoimintaan ja jättää taloushallinnon eri tehtävät tilitoimistomme luotettavan henkilöstön vastuulle. Meillä on sitoutuneet työntekijät, valoisa ja kannustava työilmapiiri ! 

Mitä tarjoamme sinulle ?

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja mielenkiintoisen työn kannustavassa työyhteisössä Vantaan Vaaralassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kyseessä on vakavarainen yritys, missä vallitsee joustava ja nuorekas ilmapiiri. Työllistyt alkuun Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta, jonka jälkeen vakinaistut asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään verkkohaastatteluna, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun.

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Henkilöstöpalvelu Heimoon, Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8 – 16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.