fbpx

Varastotyöntekijä, Suomen Siisti Piha (Haku päättynyt)

Suomen Siisti Piha Oy on 2001 perustettu Espoon Juvanmalmilla toimiva perheyritys. Siisti Piha palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti toimittaen pihaan ja puutarhaan monipuolisia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia pihamateriaaleista ja rakennuspalveluista aina pihajätteiden poisvientiiin. 

Haemme nyt asiakkaallemme Suomen Siisti Piha Oy:lle Espoon Juvanmalmille reippaita ja motivoituneita

PIHA- / VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ
sesonkityöhön

Millainen työ on kyseessä ?

Tässä tehtävässä tulet tekemään säkitys- ja varastotehtäviä. Työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat sesongin ajan heinä - elokuun loppuun. Työ on 2-vuorotyötä arkisin (klo 6 - 22)

Mitä sinulta odotamme ?

Olet täysi-ikäinen, työteliäs ja oma-aloitteinen tekijä. Pystyt joustamaan tarvittaessa etkä pelkää tehdä töitä ulkona säässä kuin säässä. Plussaa on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta trukin, pyöräkuormaajan tai kaivurin käytöstä. Kielitaitotoivomuksena suomi tai/ja englanti.

Kiinnostuitko ? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian linkin kautta. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mari.heino@hpheimo.fi, 044 777 5108.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.